B
Bryant van Amstel

Het lekkere en leuke fietstochtje

( Lid van team: Happen en trappen )

Op een leuke, gezellige en lekkere manier de voedselbank Stichtse Vecht ondersteunen? Dat kan op 28 mei in Maarssen! Tijdens het "Happen en Trappen" evenement zullen we met een gezellige groep (van jong en oud) door Stichtse vecht heen fietsen. Hierbij gaan we langs verschillende eet-en-drink tentjes om de maag te vullen. Van een bakkie koffie met een stuk gebak, naar een heerlijke smoothie en een vers broodje. Het zal een tocht worden van zo'n 10km. Uw entree en betaling voor het eten ( wat betaald wordt op het evenement zelf) zal gaan naar Voedselbank Stichtse Vecht en deels naar de restaurants. Het evenement begint om 10:30 uur bij Sporthal Safari (Bisonspoor 237).
Komt u ook? Inschrijving is een donatie van minimaal €2,50. 

Klik hier om je aan te melden!

 

Het aanmelden in het team werkt als volgt: Klik op de bovenstaande knop en kies vervolgens de optie 'Ik wil in dit team'. Als uw gegevens zijn ingevuld, wordt er automatisch een actiepagina aangemaakt waarop u een naam en reden dient op te geven. (Geef als naam bijvoorbeeld: "Donateur" en als reden "Teamlid"). De donaties gaan via de actie pagina van het evenement. Op uw eigen actiepagina hoeft u dus niets te doen. Zodra u op afronden klikt bent u toegevoegd aan het team!

28/05/2022
13:09

Sergio

Bekijk alle
  Bekijk alle
24/05/2022 | 21:51

Vol op in gang!

Er zijn al velen acties die de voedselbanken in Nederland geholpen hebben! Pak 28 mei uw fiets en help ook mee bij het happen en trappen evenement!

Voedselbank Stichtse Vecht is een onafhankelijke stichting, die uitsluitend werkt met onbetaalde vrijwilligers. Het Dagelijks Bestuur ontwikkelt het beleid, organiseert de vergaderingen, ondersteunt de stuurgroepleden en houdt contact met Voedselbanken Nederland. De stuurgroepleden houden contact met de vrijwilligers en sturen hen aan.